Nieuws

Nieuwe openingstijden winkel

Vanaf januari 2017 zijn onze openingstijden iets aangepast:

Maandag en dinsdag              16:00 – 21:00
Woensdag tot en met zondag  12:00 – 21:00 (vanaf 14:00 verse, warme, gegrilde kip!)

 

Take-away & Delivery Den Haag

Gedurende de afgelopen 2 jaar heeft Madame Poulet veel geëxperimenteerd en uitgeprobeerd. Ze heeft op talloze food-festivals, themamarkten, weekmarkten, fairs en food truck events acte de présence gegeven. De core business is geëvolueerd van foodtruck naar louter ambulante detailhandel. 4 Dagen per week neemt de Madame Poulet wagen vaste standplaatsen in, in en om Haarlem en Amsterdam.

Het is tijd om een nieuwe stap te zetten: op 11 september 2016 opende de eerste Madame Poulet Take-away & Delivery winkel aan het Noordeinde 192 in Den Haag!

De joie de vivre die de foodtruck nu uitstraalt wordt vertaald naar de winkel; een fijne, gemoedelijke plek waar men gemakkelijk een gezonde maaltijd afhaalt of kan laten bezorgen. Eten als een god in Frankrijk

Madame Poulet legt niet compleet haar wielen af. Gemak blijft de mens dienen op een nieuwe, klimaat-neutrale manier. Door gebruik te maken van nieuwe bezorgdiensten als Deliveroo kan Madame Poulet haar vers bereide gerechten tot aan de deur brengen.