Den Haag Noordeinde

Noordeinde 192, 2514GS Den Haag

maandag en dinsdag              16:00 – 21:00

woensdag tm zondag             12:00 – 21:00 (vanaf 14:00 verse, warme, gegrilde kip!)

Het assortiment
  • de allerlekkerste gegrilde scharrelkip van het land, verkrijgbaar als kwart, halve of hele kip.
  • sticky wings
  • verse, huisgemaakte salades
  • huisgemaakte appelmoes van oma Gien
  • friet van biologische aardappelen: de beroemde Friet Hoes friet
  • homemade gratin dauphinois
  • complete menu’s voor 1, 2 of 4 personen
De kip

We verkopen alleen Nederlandse scharrelkippen die extra ruimte krijgen in de stal. Door die extra ruimte zijn de kippen een stuk actiever en daardoor is het vlees een stuk steviger en smaakvoller dan het vlees van reguliere kippen. De kippen leven in daglicht en hebben daarom een natuurlijk dag- en nachtritme. Preventieve antibiotica of groeibevorderaars worden niet toegediend. De kippen hebben de hele dag toegang tot vers water en gestrooide granen en het voer is 100% plantaardig met mineralen en vitaminen. Madame Poulet kruidt haar kippen zelf. In de kippen tref je een mix van aromatische kruiden aan en de buitenkant wordt alleen licht gepekeld. De kippen zijn altijd vers en worden in de winkel gegrild in een authentieke, Franse Rotisol oven. Precies lang genoeg, zodat de kippen lekker sappig blijven.

Afhalen of bezorgen

Je kunt onze producten afhalen in de winkel, of thuis laten bezorgen. Als we bij je bezorgen, garanderen we een warme maaltijd. Bestellen voor bezorging kan alleen via Deliveroo (klik hier).

Wil je zeker weten dat je in de winkel warme kip kan ophalen, bel dan even en bestel:

070 2012 765. We leggen dan vers gegrilde kip voor je klaar die je zo het bord op kan schuiven en verorberen. Kip opwarmen kan ook heel eenvoudig en van de kwaliteit gaat niets verloren:

  • hele kip (in een niet geheel afgedekte ovenschaal) 30 minuten in de voorverwarmde oven van 160 graden opwarmen. Een halve kip warm je op in 15 – 20 minuten. We hebben ook speciale zakken waarin je de kip op kan warmen. Vraag ernaar in de winkel.