Meer info

 Kwaliteit boven kwantiteit

De Nederlandse consument wordt steeds kritischer over de kwaliteit van het eten. Er is een duidelijke trend te bespeuren: We willen goed, verantwoord voedsel en zijn bereid hiervoor iets meer te betalen.

beterleven_2sterren_188x97[1]Mme Poulet verkoopt alleen scharrelkippen. Deze Scharrelhoenen zijn zwaarder, wat vetter en hebben steviger vlees dan een gewone kip omdat ze de kans hebben gekregen langer en onder betere leefomstandigheden te groeien.

Dat proef je, gegarandeerd.

Alle Mme Poulet producten zijn bovendien huisgemaakt. De scharrelkippen worden gekruid met een uniek kruidenboeket. En de Mme Poulet producten bevatten geen chemische smaak- en geur toevoegingen. Van voedsel weggooien wordt Mme niet vrolijk, dus de gegrilde kippetjes worden tot op het bot gebruikt: in de soep, in salades of in stoofpotjes.

 

Gemak dient de mens

De fastfood en thuisbezorgservices doen hun best om op de gezonde trend in te haken. Meestal zonder succes. Ze blijken niet in staat te bieden wat Madame Poulet wel biedt:

Vers, verantwoord en gezond eten van hoge kwaliteit voor uw eigen deur, in uw buurt of straat bereid.

 

Rôtissoire 

In Zuid-Europese contreien zijn grilkippen van het spit de normaalste zaak van de wereld.

Het is vreemd dat dit fenomeen in Nederland niet is doorgedrongen terwijl veel Nederlanders het idee van vers gegrilde kip van het spit aanspreekt, al is het maar omdat het ze doet denken aan Franse marktjes en zwoele Zuid-Europese avonden.

Onze authentieke, Franse rôtissoire maakt het mogelijk om de Scharrelhoenen op authentieke, Franse wijze te bereiden.

Rotisol[1]